Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Onsdagens internationale rygter

Nye talenter er i kikkerten hos Europas storklubber, og de kæmper alle om underskrifterne. Herunder er onsdagens internationale rygter.
Liverpool befinder sig i en magtkamp mellem Bayern München og FC Barcelona omkring at sikre sig underskriften RB Salzburgs tyske vidunderbarn, Karim Adeyemi. Den 19-årige tysker har scoret seks mål i seks kampe denne sæson. (Bild via Mirror)

Real Madrid er villig til at tilbyde Kylian Mbappé en løn på 260 millioner kroner om året, hvis den 22-årige franskmand skifter til ’Kongeklubben’ på en fri transfer til næste sommer. (Fichajes)

Juventus er også interesseret i den 21-årige franske Monaco-midtbanespiller, Aurelien Tchouameni, hvor Piemonte-klubben selv vil prøve at tiltrække sig franskmandens underskrift således, at han ikke skriver under med Chelsea, der ventede med at købe ham i år. (Calciomercato via Sportsmole)

Manchester City fik ikke erhvervet sig den 22-årige brasilianske kantspiller, Wesley Ribeiro Silva, denne sommer, da 56-millioner-kroner-buddet blev afvist af Palmeiras. (Marca via HITC)

Real Madrid 25-årige spanske midtbanespiller, Marco Asensio, afviste bud fra både Tottenham og AC Milan selvom at spanieren har en uvis rolle i Real Madrid. (Marca)

Real Madrid er forberedt på at godkende endnu et lejeophold for den 25-årige spanske midtbanespiller, Dani Ceballos, der frit kan finde et lejeophold til januar. Efter et lejeophold på to sæsoner i Arsenal er Caballos tilbage på Bernabeu, hvor Real Betis angiveligt er interesseret i at købe spanieren tilbage. (Defensacentral)

Den 29-årige franske midtbanespiller, Papy Mendy, kan underskrive et sidste-udkalds-exit fra Leicester, da midtbanespilleren er tæt på at være enig med Galatasaray om forholdene i et årligt lejeophold. (Leicester Mercury)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER