Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Liverpool og Jürgen Klopp lurer på at sprænge klubkassen på et kæmpekøb, men spændte også ben for sine egne transferplaner i sommer grundet salgsudfordringer. Herunder er onsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 18-årige engelske Dortmund-midtbanespiller, Jude Bellingham, har hintet et skifte væk fra Preussen og hen mod Liverpool. Liverpool-manageren, Jürgen Klopp, er klar til at sætte transferrekord for Liverpool og købe Bellingham sin gamle klub. (Star)


Liverpool er også sat i forbindelse med den 27-årige nigerianske Genk-angriber, Paul Onuach, som Genks belgiske sportsdirektør beder Liverpool om at købe. (Mirror)

Chelsea vil fortsat holde øje med den 22-årige franske Sevilla-forsvarsspiller, Joules Koundé, og dermed forsøge sig i vintertransfervinduet i januar, da handlen glippede denne sommer. (Evening Standard)

Chelsea kan potentielt rykke på den lovende Monaco-midtbanespiller, Aurelien Tchouameni, til næste sommer. Den 21-årige franskmand har været på blokken i Chelsea i længere tid, men ’the Blues’ mente, at Tchouameni kunne få mere erfaring med et år mere i Ligue 1. (The Athletic)

Arsenal har afvist et bud fra Galatasaray på den 29-årige ægyptiske midtbanespiller, Mohamed Elneny. (Sky Sports)

Manchester United kan sandsynligvis have frit lejde til at tilknytte West Hams engelske landsholdsmidtbanespiller, Declan Rice, allerede næste sommer, da den 22-årige englænder ikke længere indgår i Chelseas transferplaner. (Mirror)


Liverpools tidligere udfordringer med at sælge den 29-årige schweiziske kantspiller, Xherdan Shaqiri, og den 26-årige belgiske angriber, Divock Origi, kostede Merseyside-mandskabet chance for at tilknytte den 22-årige zambiske RB Salzburg-angriber, Patson Daka, der endte i Leicester i stedet for. (Here We Go Podcast via Express)

Arsenals glemte 23-årige græske forsvarsspiller, Konstantinos Mavropanos, kan være nødsaget til at skrive en permanent aftale med Stuttgart, hvor han efter to lejeophold ønsker at spille. (Bild via Star) 

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik