Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Rygterne I Premier League spirer allerede frem mod næste transfervindue. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United forbliver interesseret i den 22-årige engelske West Ham-midtbanespiller, Declan Rice, selvom at klubben har bestemt sig for ikke at foretage sig yderlige forhandlinger denne sommer. (ESPN)


Liverpool udforsker muligheden for at rykke på den 24-årige spanske Valencia-midtbanespiller, Carlos Soler, der har en 1,1 mia. kroner-frikøbsklausul i sin kontrakt. Liverpool-manageren, Jürgen Klopp, ser Soler som en mulig erstatning for Georginio Wijnaldum, der skiftede til PSG på en fri transfer. (Fichajes)

Liverpool er yderlige interesseret i den 25-årige spanske kantspiller, Marco Asensio, der er forberedt på at forlade Real Madrid med henblik på et genstarte sin karriere. (Todofichajes)

Agenten til den 24-årige hollandske midtbanespiller, Donny van der Beek, udtaler sig, at han har afholdt samtaler med Everton omkring et skifte fra Manchester United allerede næste sommer. (Express)

Dog udtaler van der Beek selv, at Ole Gunnar Solkskjær ønskede ham at blive i truppen, da hollænderen havde haft samtaler med manageren omkring sin fremtid i klubben. (Vibe with Five)

Tottenham er interesseret i den 24-årige ivorianske AC Milan-midtbanespiller, Franck Kessie, der er parat på at sende den franske midtbanespiller, Tanguy Ndombélé, til Milano som del af en aftale. (Express)


Den 29-årige ægyptiske Arsenal-midtbanespiller, Mohamed Elneny, fik ikke gennemført et skite til Besiktas eftersom lønkravet var for højt. Elneny, der senest har været udlejet til Besiktas i sidste sæson, fik også en aftale med Galatasaray til at gå i vasken, da lønkravet ligeledes var for højt. (talkSPORT)

Den 21-årige engelske Manchester City-midtbanespiller, Phil Foden, får tilbudt en ny seksårig kontrakt hos de engelske mestre selvom at englænderen stadigvæk har tre år tilbage af sin nuværende aftale. (Manchester Evening News)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik