C. Soler (4)
Torsten Brix

Svensk succes over sejrsvante Spanien

De danske rivaler har maximum point – ligesom Danmark…
I de første ti minutter af anden halvleg i VM-kvalifikationskampen imellem Sverige og Spanien var vores naboer totalt presset af det spanske landshold. Alligevel fik Sverige scoret til 2-1 i den periode, da Viktor Claesson scorede efter Dejan Kulusevskis fine oplæg.

Overraskende føring til Sverige efter kampen havde fået to tidligere mål af den eftertragtede Alexander Isak og den spanske ”10’er” – Carlos Soler.

For at komme tilbage i kampen sendte den spanske landstræner Luis Enrique spillere som Adama Traore og Marcus Llorente på banen, hvilket gav et fortsat spansk overtag. Dette krævede flere gode redninger af den tidligere FCK-keeper Robin Olsen i det svenske mål. Det sluttede med en 2-1-sejr til Sverige og dermed topper de gruppe B foran Spanien.

Dermed har Sverige ni point for tre kampe, mens Spanien blot har syv for fire kampe. Kun et hold er sikret en VM-billet, mens andenpladsen skal ud og spille om det.