Asbjørn Steffensen

Satte sig selv over holdet: Chelsea-profil vraget til landsholdet grundet uacceptabel opførsel

Hakim Ziyech blev vraget af Marrokos landstræner, efter at midtbanespilleren efter sigende havde udvist uacceptabel opførsel.
Hakim Ziyech havde en svær første sæson for Champions League-vinderne fra Chelsea, hvor han kæmpede for at få fast spilletid, men ofte stod bag andre profiler i køen til en startplads, og med indkøbene af Romelu Lukaku og Saul Niguez ser det ikke ud til at blive bedre. Nu har marokkaneren imidlertid fået endnu mere at bekymre sig over.

Den 28-årige tidligere Ajax-profil var nemlig noget overraskende ikke at finde, da Marokko sidste offentliggjorde den trup, der skal møde Sudan og Guinea i VM-kvalifikationen. Ifølge marrokansk landstræner Vahid Halilhodzic skyldes det en dårlig opførsel ved de forrige landskampe.

- Han ankom for sent og nægtede at arbejde. Der var ingen grund til at diskutere det efterfølgende. Som træner er svaret lige foran en. For mig er landsholdet over alt, og inge kan tage det som gidsel, siger Halilhodzic og fortsætter:

- For første gang i min træner-karriere har jeg set en opførsel, der skuffer mig. En spiller der nægter at spille en kamp - godt nok en venskabskamp - med den undskyldning, at han er skadet. Lægestaben lavede adskillige undersøgelser og sagde, han kunne spille. Han nægtede derefter at varme op i anden halvleg, fordi han var skuffet over at være indskifter.

Ziyech står noteret for 35 landskampe for Marokko men har flere ungdomslandskampe for Holland på CV'et.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER