Fodbold nyheder

Fem Chelsea-spillere må forlade klubben

Af Philip Sinkbæk Jensen

15 spillere har allerede sagt farvel til Stamford Bridge denne sommer. Chelsea kan stadigvæk have gang i svingdøren, hvor fem spillere står til at drage væk fra klubben.

Article image
Timo Werner, Chelsea

Denne tirsdag lukker sommerens transfervindue i Europa, hvor mange klubber derfor har travlt med at færdiggøre sine handler i de sidste timer. Chelsea har spenderet 845 millioner kroner dette transfervindue, men har også solgt ud af profiler såsom Tammy Abraham og Fikayo Tomori.


Chelsea-salgene kan ganske vist ikke være færdige endnu, hvor fem spillere står på tærsklen til at opsøge nye græsgange væk fra Stamford Bridge:


ROSS BARKLEY

27-årige Ross Barkley kom til klubben fra Everton i 2018. Efter to fine sæsoner blev Barkley udlejet til Aston Villa i seneste sæson hvor det blev til 24 kampe. Aston Villa havde tænkt sig at byde på Barkley, men Jack Grealish-pengene vil nu bruges anderledes.


DANNY DRINKWATER

Den 31-årige midtbanespiller kom til klubben fra Leicester i 2017 for atter at spille sammen med N’Golo Kanté på midten. Siden er det gået nedad bakke, hvor Drinkwater har været udlejet flere gange som senest i Kasimpasa.

Det forlyder, at flere Championship-klubber er interesseret i den tidligere engelske landsholdspiller, hvor Reading angiveligt fører ræset om underskriften.


TIEMOUE BAKAYOKO

Den 27-årige franskmand kom til klubben fra Monaco I 2017 efter at have vundet Ligue 1. Efter blot én sæson blev Bakayoko udlejet til AC Milan, så tilbage til Monaco og senest til Napoli.

Det forlyder sig, at AC Milan står klar til at leje Bakayoko igen på en toårig aftale, hvorfor at Bakayoko er fløjet til Milano for at underskrive en ny lejeaftale.


RUBEN LOFTUS-CHEEK

Den 25-årige brite anses som én af de mest succesfulde akademispillere, der er blevet opfostret i Chelseas hænder. Det er dog blevet til udlejningsophold i Crystal Palace og senest i Fulham, der bekendt rykkede ned fra Premier League sidste sæson.

Den tidligere Premier League-gigant, José Mourinho, vil angiveligt lokke Loftus-Cheek til AS Roma på en lejeaftale.


LEWIS BARKER

I 2014 blev Lewis Barker rykket op med Ruben Loftus-Cheek til førsteholdet, men måtte sande, at spilletiden stod fjern. Det er blevet til hele otte lejeophold de seneste syv år i fire forskellige lande for midtbanespilleren, der har været i Sheffield Wednesday, MK Dons, Vitesse, Middlesbrough, Leeds, Reading, Fortuna Düsseldorf, og senest Trabzonspor.

Det forventes, at Barker skal finde sig en mere permanent klub at være i.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik