Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

En Mikkel Damsgaard-transfer er stadigvæk højaktuel ved dette transfervindue, og det er de engelske klubber, der vil have den unge skarpretter. Herunder er mandagens engelske rygter.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Liverpool, Leeds og Aston Villa vil sandsynligvis gøre et sent forsøg på at hente d. 21.årige danske Sampdoria-spiller, Mikkel Damsgaard, da Tottenham har meldt sig ud af ræset for danskeren. (La Repubblica via SportWitness)


Aston Villa forbereder et 130-millioner-kroner-bud på Liverpools 20-årige engelske midtbanespiller, Curtis Jones, der stadigvæk har sin sæsondebut til gode i klubben. (Sun)

West Ham er ved at lukke en aftale på 217 millioner kroner for den 23-årige kroatiske midtbanespiller, Nikola Vlasic, der spiller i CSKA Moskva. (Guardian)

Everton, Brighton, Leeds og Crystal Palace er alle med i ræset om Manchester Uniteds 23-årige walisiske kantspiller, Daniel James, der frit kan få lov til at forlade Old Trafford efter ankomsten af Cristiano Ronaldo. (Star)

Everton er i dialog med kinesiske Dalian Professional omkring den 31-årige venezianske angriber, Salomon Rondón. Everton-manageren, Rafael Benitez, var også manager for Rondón både i Kina og i Newcastle. (Sky Sports)

Watford er i samtale med Birmingham omkring at sælge sin 33-årige engelske anfører, Troy Deeney, til Championship-mandskabet. (Athletic)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik