Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Harry Kane har endegyldigt udtalt, at han bliver i Tottenham og skriver en ny kontrakt. Herunder er torsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Harry Kane er træt af, at Tottenham-bestyrelsesformanden, Daniel Levy, ikke vil sanktionere salget af Kane, og den 28-årige engelske angriber kan nu underskrive en ny kontrakt med Spurs, der inkluderer en frikøbsklausul. (Telegraph)


Pep Guardiola forlader Manchester City, når hans kontrakt udløber til 2022-2023-sæsonen. Derefter tager han en pause fra fodbolden for at vende tilbage som cheftræner i landsholdsfodbold. (Globo via Manchester Evening News)

Arsenal-manageren, Mikel Arteta, er umiddelbart ikke i farezonen for en fyring selvom at Arsenal har haft endnu en sløj Premier League-start. Den tidligere Chelsea-manager, Antonio Conte, er blevet udset som erstatning for spanieren. (Independent)

Manchester United vil ikke være i stand til at byde på enten Rennes’ 18-årige franske midtbanespiller, Eduardo Camavinga, eller Atletico Madrids 26-åruge spanske midtbanespiller, Saul Niguez, hvis ikke, at klubben selv sælger spillere fra Old Trafford for at forhøje klubbens kapitaler. (ESPN)

Chelsea er anset som at være i førerpositionen til at lande en aftale med Saul Niguez, da Atletico Madrid har åbnet op for salget af den 26-årige spanier. (Express)

Den 33-årige brasilianske Arsenal-kantspiller, Willian, forsøger at sikre sig et skifte på en fri transfer til brasilianske Corinthians. (Sun)

Den tidligere Arsenal- og engelske landsholdsspiller, Jack Wilshere, har i en alder af 29 år gammel overvejet at stoppe sin karriere eftersom ingen klubber har henvendt sig efter at han gjorde samarbejdet op med Bournemouth i Championship. (the Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik