Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Robert Lewandowski kan ende i Manchester City, hvilket i sidste ende kan forpurre Manchester Uniteds transferplaner, mens Liverpool påtænker at forgylde Mohamed Salah.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jesse Lingard er parat til at forlade Manchester United, før transfervinduet lukker, hvis ikke han kan stole på, at Ole Gunnar Solskjær har tænkt sig at bruge ham fast i den kommende sæson. (Times)


Liverpool forbereder i øjeblikket et kontrakttilbud til Mohamed Salah. Der kan blive tale om den dyreste kontrakt i klubbens historie. (Athletic)

Sheffield United er interesserede i at hente Manchester Uniteds 19-årige kantspiller Amad Diallo til klubben på en lejeaftale. (Sky Sports)

Robert Lewandowskis prisskilt på 867 millioner kroner vil sandsynligvis ikke afskrække Manchester City fra at komme med et bud. Det kan dog forpurre Manchester Uniteds transferplaner, fordi Erling Braut Haaland, som står højt på Manchester Uniteds ønskeliste, er den ideelle erstatning for Lewandowski i Bayern München. (Express)

Manchester City-kreatøren Bernardo Silva er ikke interesseret i at skifte til Tottenham, hvis Manchester City forsøger at bruge ham som led i en byttehandel for at få fingrene i Harry Kane. (Athletic)

Chelsea har efter sigende holdt nye forhandlinger med AS Monaco-midtbanespilleren Aurelien Tchouameni. Manchester United er også interesserede i den 21-årige franskmand. (Express)


Chelsea er parate til at tilbyde Trevoh Chalobah, som har haft en imponerende start på sæsonen, en ny kontrakt. (Sky Sports)

Pierre-Emerick Aubameyang ville være glad for at spille i Arsenal, når transfervinduet lukker. FC Barcelona var interesserede i angriberen fra Gabon, men 32-årige Aubameyang insisterer på, at han vil blive en legende i Arsenal. (Express)

Brighton & Hove Albion forhandler i øjeblikket med Benfica om et køb af den 22-årige angriber Darwin Núñez, som ”The Seagulls” skal betale 217 millioner kroner for. (Mail)

Tottenham, Leicester City og Wolverhampton er interesserede i PSV Eindhovens 19-årige kantspiller Noni Madueke. (Sky Sports)

Talentspejdere fra Manchester United var også til stede i Portugal for at observere engelske Noni Madueke, da PSV Eindhoven tabte til Benfica på Estadio da Luz. (A Bola)

Watford har ikke modtaget et eneste bud på den senegalesiske kantspiller Ismaila Sarr, som rygterne tidligere har sendt til Liverpool. Watford fastholder i den forbindelse, at den 23-årige kantspiller ikke er til salg. (Watford Observer)

Watford-angriberen Isaac Success er på vej til Udine, hvor han i første omgang skal til lægetjek i Udinese. (Gianluca di Marzio)

Southampton overvejer at byde på Everton-backen Thierry Small. Rygterne sender den 17-årige englænder væk fra Goodison Park, fordi han efter sigende har nægtet at underskrive en ny kontrakt med Everton. (Hampshire Live)

Everton har forhørt sig om FC Barcelona-forsvareren Samuel Umtiti. Premier League-klubben håber på at kunne købe den 27-årige franskmand, før transfervinduet lukker. (Goodison News)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik