Philip Sinkbæk Jensen

FC Barcelona truer Samuel Umtiti med at rive kontrakten over

FC Barcelona er presset på finaserne, og klubben har interesse i at sælge flere løntunge spillere. Samuel Umtiti viser langt fra samarbejde om et skifte væk fra FC Barcelona, og derfor er klubben nødt til at sætte et ultimatum for Umtiti, hvis ikke, at franskmanden skifter frivilligt.
FC Barcelona har ikke tålmodighed til at lege julelege med Samuel Umtiti, der er en af de mest løntunge spillere i klubben. Umtiti har ikke just imponeret med imødekommenhed overfor et skifte væk fra klubben, og derfor må FC Barcelona tage strengere midler i brug, hvis ikke at Umtiti reagerer på klubbens ønsker.

FC Barcelona ønsker nemlig at sælge den 27-årige franske centerback, der angiveligt er rygtet til både Benfica og tilbage til Ligue 1, hvor Umtiti startede sin karriere i Lyon, som Barcelona hentede ham i tilbage i 2016. Går Umtiti ikke med til at skifte klub, vil FC Barcelona tage afsked med franskmanden ved at hæve kontrakten.

Det spanske medie Sport rapporterer, at Ronald Koeman sammen med Barcelona-ledelsen holder fast i, at Umtiti skal sælges, hvilket tydeligt kunne ses i de træningskampe, hvor franskmanden fik minimalt med spilletid.

FC Barcelona har den højeste lønudgift i fodboldverden, og hele humlen omkring salget af Umiti munder netop ud i, at klubben ikke kan foretage sig yderlige aktivitet på transfermarkedet før, at lønudgifterne i klubben er nedskåret gevaldigt. Derfor ønsker klubben også at skyde Philippe Coutinho og Miralem Pjanic afsted.

FC Barcelona fik lov til at registrere nytilkomne Memphis Depay og Eric Garcia, der dog kun kunne lade sig gøre, fordi Gerard Pique gik med til at gå betydeligt ned i løn. Denne gestus forventes kun af spillere, der har et bankende hjerte for klubben, hvilket Umtiti øjensynligt ikke just besidder.

Samuel Umtiti på kontrakt med FC Barcelona til sommeren 2023.


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER