Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Stefan Lindahl

Endnu en Barca-spiller kædes sammen med Serie A-skifte

Clement Lenglet er den nu tredje FC Barcelona-spiller, som sættes i forbindelse med et skifte til Serie A, inden transfervinduet lukker om 15 dage.
Først blev Miralem Pjanic på rygtebørsen sendt til Juventus. Dernæst blev Philippe Coutinho meddelt på vej til Lazio. Nu er det så Clement Lenglet, som sendes væk fra FC Barcelona. Ifølge El Chiringuito TV er det Serie A-klubben Roma, som har Lenglet på deres ønskeliste.

Romerne arbejder angiveligt på en aftale med Barca, som sender Lenglet til den italienske hovedstadsklub på et sæson-langt lån med en købsoption. Romerne har nemlig allerede brugt 441 mio. kroner denne sommer, og det beløb ser kun ud til at vokse med Chelsea-angriberen Tammy Abraham på vej ind ad døren for 300 mio. kroner.

Roma arbejder efter sigende på at få solgt ud i forsvaret, så de har plads til Lenglet i truppen. José Mourinho har i sin 42-mand store førsteholdstrup allerede syv centrale forsvarsspillere og Bryan Cristante, som også har spillet kampe på positionen i de seneste sæsoner.

26-årige Lenglet ligner i Barcelona ikke en mand, som kommer til at spille en nøglerolle i defensiven i denne sæson. I Barcas La Liga-præmiere søndag aften imod Real Sociedad startede ny-indkøbet Eric Garcia og Gerard Piqué på de to centrale forsvarspladser.

Lenglet blev skiftet ind i det 90. minut i stedet for Memphis Depay, da Barca gik over til en tre-mands bagkæde. Her var Ronald Araujo allerede sendt på banen i stedet for Eric Garcia. Derfor ser der ud til at være tre spillere foran Lenglet i kampen om de to centrale forsvarspladser, og med Oscar Mingueza skadet er det ikke til at sige, om den unge spanier også hopper foran franskmanden i køen.

Lenglet har været i Barcelona siden sommeren 2018, hvor han blev hentet i Sevilla for 274 mio. kroner. Indtil videre har Lenglet spillet 134 kampe for Barca. Lenglets kontrakt med Barcelona løber frem til sommeren 2026. Hvis en klub skulle få lyst til at hente franskmanden, og Barca ikke vil sælge, så har den centrale forsvarsspiller en frikøbsklausul på 2,29 mia. kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER