Philip Sinkbæk Jensen

Mandagens internationale rygter

Martin Braithwaite har en væsentligt rolle i FC Barcelonas videre færden på transfermarkedet, og Fiorentina afviser et kæmpebud fra Atletico Madrid. Her er mandagens internationale rygter listet.
Den 22-årige franske kantspiller, Kylian Mbappé, har afvist en seksårig kontraktforlængelse af sin nuværende kontrakt i Paris Saint-Germain, der oprindeligt udrinder til næste sommer. Dette på baggrund af, at franskmanden foretrækker et skifte til Real Madrid til næste sommer. (Marca)

Mbappé tilsluttede sig ikke sine holdkammerater i anledningen af Ander Herreras fødselsdagsfest i går, da franskmanden skal deltage i et møde med Paris Saint-Germain-præsidenten, Nasser Al-Khelaifi, i dag. (Mundo Deportivo)

Lyons 24-årige ivorianske kantspiller, Maxwell Cornet, er tæt på at lukke en transferaftale med Burnley, vis bud på 105 millioner kroner plus ekstra personlig gevinst er højere end buddet fra Hertha Berlin. (Sun)

FC Barcelona vil kun gå ind på transfermarkedet, hvis catalonierne kan modtage et signifikant stort bud den 30-årige danske angriber, Martin Braithwaite. Først derefter kan FC Barcelona tilse mulighederne for de to Arsenal-angriber, 32-årige Pierre-Emerick Aubamayang, og 30-årige Alexandre Lacazette, som begge er udset som potentielle erstatninger for danskeren. (Sport ES).

Juventus er ivrige efter at genkøbe den 31-årige bosniske midtbanespiller, Miralem Pjanic, efter at Juventus solgte ham til FC Barcelona for blot ét år siden. FC Barcelona er dog klar til at lade Pjanic forlade klubben ovenpå et fint transferbeløb. (Calciomercato)

Fiorentina har afvist et bud fra Atletico Madrid på 446 millioner kroner for sin 21-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, der også har interesse fra Tottenham. (Sky Sport)

Atletico Madrid er nu interesseret i Hertha Berlins 22-årige brasilianske angriber, Matheus Cunha, da dialogen med Wolverhampton omkring den 24-årige spanske angriber, Rafa Mir, er gået i stå. (Fabrizio Romano)

Flamengo gør sig sidste forsøg på at tilknytte den 25-årige brasilianske kantspiller, Kenedy, på et lejeophold fra Chelsea. Derudover er Flamengos 26-årige amerikanske centerback, Matt Miazga, i en avanceret dialog med Alaves over en lignende lejeaftale. (Goal)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER