Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Onsdagens internationale rygter

Paris Saint-Germain skal have solgt ti spillere fra førsteholdstruppen ovenpå Lionel Messis tilgang. Herunder er onsdagens internationale rygter listet.
Paris Saint-Germain forventer at sælge hele ti førsteholdsspillere i bestræbelserne for at balancere regnskaberne efter tilgangen af den 34-årige argentinske landsholdsanfører, Lionel Messi. (Sport ES)

Hos Paris Saint-Germain er den 31-årige senegalesiske midtbanespiller, Idrissa Gueye, den 31-årige spanske midtbanespiller, Ander Herrera, og den 28-årige argentinske angriber, Mauro Icardi, blandt de spillere, der først kan blive solgt. (Sport ES).

Manchester United har ingen intensioner om at sælge den 25-årige franske angriber, Anthony Martial, selvom at franskmanden er sat i forbindelse med et skifte til Inter. (Telegraph)

I mellemtiden, så vil den 28-årige franske Manchetser United-midtbanespiller, Paul Pogba, blive på Old Trafford i sit sidste år af sin kontrakt, for derefter at skifte til Paris Saint-Germain op en fri transfer, da interessen fra Pariser-klubben for Pogba er kølet af ovenpå Lionel Messi-transferen. (Daily Mail)

Arsenal, Tottenham og Everton er alle interesseret i at tilknytte den 24-årige schweiziske midtbanespiller, Denis Zakaria, der spiller i Borussia Mönchengladbach. (Bild)

Liverpool og Lyon er langt fra at blive enige om en pris på den 29-årige schweiziske midtbanespiller, Xherdan Shaqiri, da Liverpool forlanger mindst 105 millioner kroner for ’the Magic Dwarf’. (Liverpool Echo)

Everton er klar på et byde 26,5 millioner kroner på den 24-årige portugisiske Antwerp-spiller ´, Aurelio Buta, der også har tiltrukket sig opmærksomhed fra Celtic. (Sun)

Sevillas sportsdirektør, Monchi, afventer kun et Chelsea-opkald for at kunne presse den 22-årige franske forsvarsspiller, Jules Koundé, og han skifte til Chelsea igennem.(Express)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER