Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Manchester City glippede Messi og står klar med nye kontrakter til profiler. Herunder er overblikket over onsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City har planer om at forberede nye kontrakter til den 27-årige brasilianske målmand, Ederson, og den 21-årige engelske midtbanespiller, Phil Foden. (Mail)


Tottenham er stadigvæk i dialog med Inter omkring den 23-årige argentinske angriber, Lautaro Martinez, selvom at Inter rapporter, at klubben ikke er villig til at sælge argentineren. (Football Insider)

Derudover vil Inter helst heller ikke af med sin 28-årige belgiske angriber, Romelu Lukaka, der eftersigende er ved at færdiggøre et skifte tilbage til Chelsea. (Football Insider)

Jack Grealish fortæller, at englænderen havde en samtale med den tidligere Aston Villa-assistenttræner, John Terry, der hjalp Grealish med at tage en beslutning om at forlade klubben til fordel for Manchester City. (Daily Mail)

Tottenham, Arsenal og Manchester United er alle interesserede i at få underskriften på Bayern Münchens 27-årige franske midtbanespiller, Corentin Tolisso. Sydtyskerne forlanger i kanten af 75 millioner kroner ekstra for franskmanden til at finansiere RB Leipzigs 27-årige østrigske midtbanespiller, Marcel Sabitzer. (Bild)

Arsenal vil beholde den 25-årige engelske forsvarsspiller, Rob Holding, selvom at interesseren fra Newcastle og Leicester er massiv. (Football.London)


Leicester er også meldt interesseret i Southamptons 29-årige danske forsvarsspiller, Jannik Vestergaard. (Daily Telegraph)

Den 24-årige brasilianske Everton-angriber, Richarlison, kan få spilletid i lørdagens Premier League-sæsonåbner mod Southampton selvom at brasilianeren ikke har haft en sommerpause, da angriberen har repræsenteret Brasilien både til Copa America og OL. (Liverpool Echo)

Chelsea står fast ved sin 220 million kroner-værdiansættelse på den 26-åige franske centerback, Kurt Zouma, der har stor interesse fra West Ham. (90 Min)

Arsenal venter på at den 22-årige norske midtbanespiller, Martin Ødegaard, tager en beslutning omkring sin Real Madrid -fremtid før at ’the Gunners’ jagter en permanent aftale med nordmanden. (DefensaCentral via Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik