Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Mandagens internationale rygter

FC Barcelona forsøger sig med diplomatisk indsigelse for at bremse Messi-skiftet til PSG. Herunder er en oversigt over mandagens internationale rygter.
Den 34-årige argentinske angriber, Lionel Messi, er planlagt til at gennemgå et lægetjek i Paris mandag morgen for efter at tilgå Paris Saint-Germain på en fri transfer. (L’Equipe)

Lionel Messi skal afsløres som ny PSG-spiller ved en speciel ceremoni ved Eiffel Tårnet en af de kommende dage. (ESPN)

FC Barcelona forsøger at blokere ethvert forsøg af PSG for at underskrive med Lionel Messi ved at udføre en klage gennem den Europæiske Kommission. Her fremgår det, at PSG vil bryde med et udgiftsloft, hvis det lykkedes klubben at tilknytte Messi. (Marca)

Roma-cheftræneren, Jose Mourinho, er klar på at tilknytte den 28-årige argentinske Paris Saint-Germain-angriber, Mauro Icardi, da den 35-årige bosniske angriber, Edin Dzeko, sandsynligvis vil forlade den italienske hovedstad til fordel for Inter. (Gazzetta dello Sport)

Dzeko er tæt på at lukke et skifte til Inter som en erstatning for 28-årige Romelu Lukaku, der er på dørtærsklen til et tilbageskifte til Chelsea. (Sun)

Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, har bekræftet, at de tyske mestre er interesseret i den 21-årige norske Dortmund-angriber, Erling Braut Håland. (Goal)

Porto, West Ham, Leeds og Norwich er alle sat i forbindelse med Fulhams 18-årige engelske midtbanespiller, Fabio Carvalho, der har afvist et tilbud for en ny kontrakt hos Fulham. (Mail)

Atalanta er sat i forbindelse med den 22-årige brasilianske Hertha Berlin-angriber, Matheus Cunha, der er værdisat til 219,5 millioner kroner af Hertha efter at have vundet olympisk guld med Brasilien til OL2020 i Japan. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER