Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Chelsea er tæt på at realisere ugens anden mega-handel i Premier League, og derudover, så er dansker-klubben Brentford tæt på at hente ny spændende kantspiller. Nedenfor kan du se fredagens engelske rygter

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea ser ud til at lande den belgiske superstjerne Romelu Lukaku i løbet af weekenden. Prisen skulle lyde på omkring 900 millioner kroner. (Gazzetta dello Sport).


Manchester United er stadig meget interesserede i Kieran Trippier, men Atletico Madrid vil ikke vige fra deres prissætning på omkring 300 millioner kroner. (The Sun).

Southampton er på jagt efter en afløser for Danny Ings, og i den forbindelse har de taget kontakt til Chelsea for at høre om, hvorvidt de kan hente Tammy Abraham på en lejeaftale for resten af sæsonen. (Talksport).

Crystal Palace er langt i forhandlingerne om angriberen Adam Armstrong fra Blackburn Rovers. Han er prissat til omkring 175 millioner kroner. (Sky Sports).

Brentford er tæt på at hente den 24-årige congoleser Yoane Wissa fra den franske klub Lorient. (Sky Sports).

Leicester City er på jagt efter en ny midtstopper efter Wesley Fofana gik i stykker i en træningskamp mod Villareal (Sky Sports)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik