Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Aston Villa forventes at jagte en aftale med Norwichs engelske midtbanespiller Todd Cantwell, hvis Grealish gennemføre sit skifte til Etihad Stadium. (Sky Sports)


Tottenham ønsker at hente en offensiv midtbanespiller denne sommer. Klubben har PSV Eindhovens engelske U21-landsholdsspiller Noni Madueke og Sampdorias danske kantspiller Mikkel Damsgaard, i kikkerten. (Standard)

Barcelonas brasilianske angriber Philippe Coutinho, er blandt Tottenhams ønskespillere hvis klubben sælger Harry Kane. (Mundo Deportivo)

Leicester City har afvist et bud fra Arsenal på den engelske midtbanespiller James Maddison. Arsenal tilbød penge og spillere som en del af handlen, men Leicester er angiveligt ikke interesseret i de tilbudte spillere. (Football Insider)

Chelseas forsøg på at hente Sevilla-forsvarer Jules Kounde, er gået i stå. Det sker efter, at Kurt Zouma, som klubben håbede at sælge for at gøre plads til Kounde, har afvist et skifte til West Ham. (Guardian)

Newcastle er interesseret i at hente den engelske U21-landsholdsspiller Oliver Skipp på en lejeaftale fra Tottenham. (Mail)


Sheffield United håber på at hente Ben Davies på en lejeaftale fra Liverpool. Den 25-årige engelske forsvarsspiller har ikke spillet en eneste kamp for Liverpool siden sit skifte fra Preston i januar. (Goal)

Crystal Palace-manager Patrick Vieira udtaler, at han har haft en ”god samtale” med den ivorianske angriber Wilfried Zaha og håber på, at den 28-årige bliver hos Crystal Palace. (Sky Sports)

Palace har udset sig Arsenal-angriber Reiss Nelson på en lejekontrakt. The Gunners vil tillade den 21-årige englænder at skifte væk, da hans spilletid forventes at blive begrænset i næste sæson. (Sky Sports)

Watford er tæt på at hente den slovakiske midtbanespiller Juraj Kucka fra Parma. (Watford Observer)

Southampton kommer tættere på en aftale med den engelske angriber Adam Armstrong fra Blackburn Rovers, efter at have solgt den engelske angriber Danny Ings til Aston Villa. (Football League World)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik