Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Lautaro Martinez er tæt på Atletico Madrid, Leon Goretzka bliver i Bundesligaen og Wolves er aktive i det store fodboldeuropa. Herunder er et overblik over mandagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Atletico Madrid er foran Arsenal i kampen om den 23-årige argentinske Inter-angriber, Lautaro Martinez, der er vurderet til 670 millioner kroner. (Tuttosport)

Inter har afvist et bud fra Arsenal på Lautaro Martinez, hvor buddet inkluderet enten den 26-årige spanske backspiller, Hector Bellerin, eller den 30-årige franske angriber, Alexandre Lacazette. (Gazzetta dello Sport via Metro)

Tottenham har fået et bud på 375 millioner kroner for den 23-årige argentinske forsvarsspiller, Cristian Romero, accepteret af Atalanta. (Talksport)

Bayern München-træner, Julian Nagelsmann, fortæller, at han er sikker på, at den 26-årige tyske midtbanespiller, Leon Goretzka, der er blevet sat i forbindelse med Manchester United, vil underskrive en ny kontrakt med Bundesliga-vinderne fra Bayern. (Metro)

Den 33-årige franske angriber, Karim Benzema, vil underskrive en étårig kontraktforlængelse med Real Madrid, der dermed vil være kontraktmæssigt forbundet til udgangen af 2023. (ABC)

Crystal Palace ønsker at tilknytte den 23-årige engelske angriber, Ademola Lookman, fra RB Leipzig på et lån, men møder konkurrence fra Burnley og Watford. (Sun)

Den 25-årige colombianske Tottenham-forsvarsspiller, Davinson Sanchez, er ifølge sin agent i dialog med Sevilla, der ser colombianeren som en erstatning for den 22-årige franske landsholdsspiller, Jules Kounde, der er blevet sat i forbindelse med Chelsea. (Caracol Radio via Mail)

Wolverhampton har udtrykt interessere i den 30-årige walisiske midtbanespiller, Aaron Ramsey, der angiveligt vil væk fra Juventus selvom at Ramsey selv ikke er overbevist om at tage til Wolves. (Calciomercato)

Wolverhampton-angriberem Rafa Mir er blevet tilbudt til FC Barcelona. Den 24-årige har blot haft fire optrædener for Wolves siden, at han kom til klubben fra Valencia i 2018, hvor det efterfølgende er blevet til tre forskellige lejeophold. (Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik