Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Philip Dar

Sevilla sætter prisskilt på Kounde, Chiellini fortsætter i Juventus, og så åbner Sassuolo for et salg af Locatelli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sevilla vil have i omegnen af 595 millioner kroner for at slippe den franske forsvarsspiller Jules Kounde. Franskmandens tidligere klub Bordeaux, forhandlede en videresalgsklausul på 20% ind i kontrakten, da de solgte Kounde til Sevilla i 2019. (Goal)

Den tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger, er blevet sat i forbindelse med det ledige job som schweizisk landstræner. Franskmanden har ikke haft et trænerjob siden han, i 2018, forlod Arsenal efter 22 år. (Blick, via Mail)

Den amerikanske forsvarsspiller Sergino Dest, er fast besluttet på at blive i Barcelona, og har derfor afvist tilnærmelser fra Arsenal og Bundesliga-klubberne Bayern München og Borussia Dortmund. (ESPN)

Den belgiske angriber Romelu Lukaku, har gjort det klart, at han ønsker at blive i Inter efter at have afvist tilbud fra Chelsea om en retur til London-klubben. (Gazzetta dello Sport)

Sassuolos administrerende direktør Giovanni Carnevali udtaler, at klubben kun vil overveje at sælge den 23-årige italienske midtbanespiller Manuel Locatelli, som har været sat i forbindelse med et skifte til Arsenal og Juventus, hvis det rigtige tilbud kommer i god tid før transfervinduets lukning. (Gazzetta dello Sport, via Mirror)

Carnevali udtaler samtidig, at Sassuolo vil forhandle med Juventus om Locatelli, da det er hans foretrukne destination, men at en ny engelsk klub, udover Arsenal, har meldt sin interesse. (Sky Sports Italia, Via Goal)

Real Madrid er klar til, at lade den norske midtbanespiller Martin Ødegard, forlade klubben for 375 millioner kroner. Arsenal, hvor nordmanden havde et succesfuldt lejeophold sidste sæosn, har vist sin interesse. (ESPN)

AC Milan har Chelseas 28-årige marokkaner Hakim Ziyech som deres førsteprioritet, da de ønsker at forstærke deres offensive muligheder. (Calciomercato)

Torino har tilbudt en ”kæmpekontrakt” til den italienske angriber Andrea Belotti, da de forsøger at skræmme Roma og Arsenal væk. (Tuttomercatoweb, via Goal)

Den franske angriber Karim Benzema ser ud til at underskrive en ny aftale med Real Madrid, som holder ham i den spanske hovedstad indtil sommeren 2023. (Marca)

Den italienske veteran Giorgio Chiellini forventes at underskrive en kontraktforlængelse med Juventus. Den 36-årige midterforsvarers tidligere kontrakt udløb under sommerens EM-slutrunde. (Football Italia)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik