Kristoffer Nørgaard

Torsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Bayern Münchens præsident Herbert Hainer siger, at Robert Lewandowski ikke forlader dem denne sommer. Det kommer ovenpå vedvarende rygter om, at specielt Chelsea skulle være interesseret i at hente den polske skarpretter. (Goal)

Både Erling Haaland og Julian Brandt, der begge er markante profiler i Dortmund, ser ud til at blive i den tyske storklub, selvom de begge er rygtet på vej væk. (Tuttosport)

PSG har indledt forberedelserne til at sikre sig Paul Pogba i Manchester United enten i dette transfervindue eller til næste sommer, hvor den 28-årige franskmand har kontraktudløb. (Athletic)

Ajax bekræfter at Arsenal og Lyon skulle være nogle af bejlerne til at hente målmand Andre Onana. Den 25-årige camerouner sidder lige nu ude på grund af en doping-karantæne. (Voetbal International)

Juventus og Sassoulo skulle igen være sat sig sammen for at nå til enighed omkring Manuel Locatelli, der fik sit store internationale gennembrud ved sommerens EM. Juventus skulle desuden være interesseret i at hente den 19-årige brasilianer Kaio Jorge i santos. (Tuttosport)

Celtic skulle være i kontakt med Tottenham om at hente målmand Joe Hart. Den tidligere engelske landsholdsspiller ser ud til lige nu er skulle være tredjevalg bag nyindkøbte Gollini og Lloris. (90 min)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER