Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Kristoffer Nørgaard

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United forbereder sig på, at PSG vil byde 390 millioner kroner på Paul Pogba. (Eurosport)


Arsenal skulle være klar til at lade deres højreback Hector Bellerin indgå i en handel for at sikre sig den argentinske angriber Lautaro martinez. (Goal)

Aston Villa skulle have lagt et bud på 220 millioner kroner for Bayer Leverkusens Leon Bailey, der også jagtet af Leicester og Wolves. Den tyske klub skulle dog være interesseret i at presse prisen op omkring 260 millioner. (Bild)

Arsenal skal som minimum punge ud med 600 millioner kroner, hvis de ønsker at købe Leicesters James Maddison. Hans nuværende klub har papir på den engelske landsholdsspiller frem til sommeren 2024. (Sky Sports)

Tottenham ønsker at hente Dusan Vlahovic fra Fiorentina. Den serbiske angriber menes at 430 millioner. (Telegraph)

Norwich forbereder et bud på 86 millioner kroner for at sikre sig 19-årige Christos Tzolis i PAOK. (Football Insider)


Aston Villa er klar til at slippe den hollandske kantspiller Anwar El Ghazi til Roma, der vil give 130 millioner. (Football Insider)

Eftersigende skulle Tottenham kun have fået 25 millioner kroner for salget af Toby Alderweireld på trods af, at belgierens kontrakt først udløb i 2023. (Sun)

Leeds United skal betale 43 millioner kroner, hvis de ønsker at tilknytte Josh Doig. Den 19-årige venstreback spiller i skotske Hibernian. (Leeds Live)

Liverpool skulle eftersigende have misset chancen for indtjening på Yasser Larouci. Den 20-årige venstreback er i stedet skiftet på fri transfer til franske Troyes. (Mirror)

16-årige Ethan Ennis har valgt at skrive kontrakt med Manchester United i stedet for at forlænge sin kontrakt med Liverpool. Tidligere på sommeren skulle der have været kontakt mellem Ennis og Chelsea. (Liverpool Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik