Philip Dar

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Tottenham ser ud til, at få kamp til stregen om Cristian Romeros underskrift. Den spanske klub FC Barcelona forbereder nemlig et bud på argentineren. som var med til at vinde Copa America denne sommer. (SportItalia, via Mail)

Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland håber at rygterne omkring Chelseas bud på 1,3 milliarder kroner for nordmanden, blot er rygter. (Sky Sport Germany, via Sun)

Den italienske midtbanespiller Lorenzo Pellegrini som har været kædet sammen med Tottenham, ønsker ikke at forlade Roma og er derfor i forhandlinger med Serie A-klubben om en ny kontrakt. (Football Italia)

Barcelona er tæt på at forlænge aftalen med den 18-årige midtbanespiller Ilaix Moriba. Den unge spaniers nuværende kontrakt udløber næste sommer. (Goal)

Manchester City er nået til enighed med den portugisiske klub Estoril om en aftale, som sender Manchester-klubbens japanske angriber Ryotaro Meshino til den portugisiske klub på en lejeaftale. (Manchester Evening News)

Den tyrkiske klub Trabzonspor er opsatte på at hente Chelseas belgiske angriber Michy Batshuayi til klubben på en lejeaftale gældende hele sæsonen. (Milliyet)

Sidste sommers handel mellem Porto og Wolverhampton som sendte den portugisiske angriber Fabio Silva fra Porto til Wolverhampton, undersøges i øjeblikket af de portugisiske myndigheder. (Correio da Manha)

Den franske klub Monaco har kontaktet Joe Willocks agent omkring et muligt skifte for den engelske midtbanespiller, hvilket vil give Willock muligheden for at spille Champions League. (Foot Mercato via Inside Futbol)

Juventus-træner Massimiliano Allegri har givet indikeret at 31-årige Miralem Pjanic kan vende retur til Juventus. Pjanic har haft svært ved at spille sig på holdet i sin nuværende klub, FC Barcelona. (Football Italia)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER