Fodbold nyheder

Måske kan Messi først spille igen i 2022

Af Daniel Fisker

FC Barcelona har tilsyneladende ramt en mur i deres bestræbelser på at få Lionel Messi tilbage på holdkortet.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona skal have forhandlet en ny kontrakt med Lionel Messi på plads, inden det spanske transfervindue lukker den 31. august. Ellers kan den argentinske superstjerne ifølge ESPN først gøre comeback, når det næste transfervindue åbner – i januar.

Barca har allerede solgt eller udlejet en lang række yngre spillere i bestræbelserne på at reducere lønudgifterne, så der igen kan blive plads til Messi på holdkortet. Flere af klubbens bedst betalte spillere, som tilmed har nægtet en lønnedgang, er dog stadigvæk på holdkortet i Barcelona.

Sergio Busquets tjener ifølge ESPN 119 millioner kroner om året, Jordi Alba tjener 97 millioner kroner om året, og Sergi Roberto tjener 78 millioner kroner om året. Denne trio har nægtet at gå ned i løn, hvorfor Barca i øjeblikket leder efter andre muligheder for at sænke lønomkostningerne.

Det mest sandsynlige scenarie er tilsyneladende en afsked med den ligeledes løntunge Antoine Griezmann, som kan være på vej tilbage til Atlético Madrid. De to storklubber har efter sigende forhandlet om en byttehandel med Saúl Ñíguez, men disse forhandlinger er foreløbig gået i stå.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik