Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Antoine Griezmman kan – blandt mange andre – være på vej væk fra FC Barcelona, mens Kylian Mbappé kan være på vej til Real Madrid.

Article image

FC Barcelona-præsidenten Joan Laporta har understreget, at den catalanske storklub er lydhør overfor bud på klubbens spillere denne sommer. Laporta nægter ydermere at udelukke, at Antoine Griezmann kommer til at forlade Barca. (ESPN)

Kylian Mbappé er parat til at afvise Paris Saint-Germains seneste kontraktudspil, fordi han ønsker et skifte til Real Madrid. (Marca)

Paulo Dybala skal mødes med Juventus i den kommende uge, fordi ”Den Gamle Dame” er interesseret i at få en ny kontrakt forhandlet på plads. Parterne har i den seneste tid nærmet sig hinanden, selvom der tidligere har svirret rygter, som sendte argentineren væk fra Juventus. (Fabrizio Romano)

Inter er ivrige efter at få fingrene i PSV Eindhoven-højrebacken, som gjorde en god figur under den netop overståede EM-slutrunde. Adskillige europæiske storklubber har efter sigende udvist interesse for den 25-årige hollænder. (Calciomercato)

Lazio er nået til enighed med Borussia Dortmund-midtbanespilleren Julian Brandt. Der bliver i første omgang til en lejeaftale, hvorefter Serie A-klubben kan købe den 25-årige tysker for 186 millioner kroner. (Il Messaggero)

AC Milan har endnu ikke formået at forhandle en ny kontrakt med midtbanedynamoen Franck Kessié på plads, hvilket har sat en lang række andre klubber i alarmberedskab. (Sport Mediaset)

Villareal lader den 30-årige forsvarsspiller Ramiro Funes Mori forlade La Liga-klubben til fordel for Al Nasr, som betaler 19 millioner kroner for den erfarne forsvarsspiller. (Mundo Deportivo)

Fiorentina er tæt på at gennemføre købet af den slovenske forsvarsspiller Vid Koderman. Købet af den 18-årige venstreback, som slår sine folder i Maribor, kommer til at koste Fiorentina 7,5 millioner kroner, hvorefter forsvarstalentet, som allerede har spillet Europa League-fodbold i denne sæson, skal udvikles på Serie A-klubbens førstehold. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik