Fodbold nyheder

Medie:
Chelsea jagter Haaland-alternativer

Af Niels Nedergaard

Ifølge The Athletic har Chelsea indledt jagten efter en ny angriber, og selvom den norske verdensstjerne Erling Braut Haaland er klubbens førsteprioritet, er storklubben gået på jagt efter alternativer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Braut Haaland er en yderst attraktiv herre på transfermarkedet, efter det norske stjerneskud har bombet læs for Dortmund i både Champions League og i den tyske Bundesliga.

Én af de største bejlere til nordmandens underskrift er den engelske storklub Chelsea, der i flere omgange er blevet sat i heftig forbindelse med den norske stjerne.

Men nu melder mediet The Athletic, at Chelsea allerede har sagt gang i jagten på at finde alternativer, hvis det skulle mislykkes at hente Haaland til klubben.

Ifølge mediet pønser Chelsea således på at byde på Southampton-angriberen Danny Ings, der i sidste sæson var en stor profil for The Saints i Premier League.

Også Stuttgarts østrigske stjerneksud Sasa Kalajdzic skulle dog stå højt på Chelseas ønskeliste ifølge The Athletic.

Det er ellers ikke mere end et år siden, at Chelsea lavede en stor transfer, da klubben hentede tyske Timo Werner til klubben fra RB Leipzig, men den tyske frontløber har aldrig fundet fodfæste i det engelske, hvorfor klubbens tålmodighed angiveligt er ved at være opbrugt.

Erling Braut Haaland har ifølge flere rygter udtrykt, at han ønsker at blive i Dortmund lidt endnu, og det kan måske være en af forklaringerne på, hvorfor Chelsea er gået på jagt efter alternativer til den norske superstjerne.

Mere om Erling Håland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik