Kasper Duelund Jensen

United-journalist: Varane og Trippier er "done deals"

En interessant udmelding fra en af de engelske journalister, der plejer at være tæt på, hvad der rører på sig i Manchester United.
Manchester United ventes at præsentere Jadon Sancho inden for de kommende dage, men det har tilsyneladende ikke fået United til at hvile på laurbærrene - i hvert fald ikke ifølge Neil Custis fra The Sun.

The Sun har ikke ry for at være den mest troværdige avis, men lige præcis Neil Custis har ofte før været rimelig præcis, når det kommer til transferrygter vedrørende Manchester United. Neil Custis dækker således United til dagligt og har derfor nogle gode forbindelser til folkene bag kulisserne i den røde del af Manchester.

Nu ser Neil Custis så endnu engang ud til at have gjort god brug af sine forbindelser til United. Han skriver nemlig i en artikel, at både Raphaël Varane og Kieran Trippier er såkaldte "done deals" og uddyber dette med, at handler for de to spillere er så tætte på fuldførelse, at der forventes en offentliggørelse i slutningen af næste uge.

Neil Custis mener at vide, at United betaler omkring 436 millioner kroner til Real Madrid for Varane og 157 millioner kroner til Atletico Madrid for Trippier.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER