Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Fredagens engelske rygter

Nedenfor er en oversigt over fredagens engelske rygter.
Tottenham har udset sig Romas 25-årige midtbanespiller, Lorenzo Pellegrini, men skal betale 226 millioner kroner i frikøbsklausul for italieneren. (Athletic)

Arsenal er interesseret i at tilknytte Chelsea 23-årige engelske angriber, Tammy Abraham, som også har fået interesse fra Tottenham og Inter. Til gengæld kigger Chelsea på den 27-årige Harry Kane og 28-årige Romelu Lukaku. (Telegraph)

Tottenham ønsker den 28-årige engelske angriber, Danny Ings, men møder vanskeligheder i købet, da Southampton ikke er villig til at indgå forhandlinger med Tottenham. (Standard)

Arsenal udfordrer Tottenham i kapløbet om underskriften på den 23-årige franske midtbanespiller, Houssem Aouar, fra Lyon. (Le10Sport)

Everton er villig til at lytte til bud på seks forskellige spillere, der inkluderer den 30-årige colombianske midtbanespiller, James Rodriguez, så klubben kan rejse kapital for den nye manager, Rafael Benitez, så spanieren kan opbygge en ny trup. (Telegraph)

Tottenham er brudt igennem forhandlingerne med Bologno og italienernes 22-årige japanske forsvarsspiller, Takehiro Tomiyasu, hvor et skifte til London forventes at blive offentliggjort denne måned. (Football Insider)

Brentford forbereder klubben største bud nogensinde, når London-klubben byder 118 millioner kroner på Celtics 23-årige norske forsvarsspiller, Kristoffer Ajer. (Sun)

Newcastle har stadigvæk til topprioritet at underskrive en permanent aftale med den 21-årige Arsenal-lejesvend, Joe Willock, der brugte sidste sæson i Newcastle på lån. (Chronicle)

Everton vil skrive kontrakt med den blot 16-årige engelske angriber, Francis Okoronkwo, der skal koste 8,7 millioner kroner i Sunderland. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER