Fodbold nyheder

Liverpool og Manchester United kæmper om dyr europamester fra Inter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Både Manchester United og Liverpool har øjnene rettet mod Inters Nicolo Barella, der havde en bærende rolle på det italienske landshold, som vandt europamesterskabet.
Article image
Ritzau-Scanpix
Der er kamp til stregen når det gælder den centrale midtbanespiller Nicolo Barella. Der er stor interesse for den unge midtbanemand, der spillede en fremragende EM-slutrunde, samt en formidabel sæson for Inter. Begge steder endte de gode sæsoner med titler, da Barella, sammen med Christian Eriksen, vandt det italienske mesterskab, samt EM med det italienske landshold.


Nu er døren så blevet åbnet for et nyt eventyr for den 24-årige italiener. Eftersigende skulle både Liverpool og Manchester United være yderst interesseret i at hente Barella, men det er ikke småpenge, der skal kastes efter den unge midtbane-dynamo. Ifølge rygtet, så skulle han koste i omegnen af 615 millioner kroner.

Inter kan dog blive tvunget til at sælge, hvis prisen er rigtig. Milano-klubben er nemlig i store økonomiske problemer, og det er ikke længe siden, at man solgte den marrokanske back Achraf Hakimi til PSG.

Mere om Nicolò Barella

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik