Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er i gang med "mission impossible", Tottenham vil hente en angrebsmakker til Harry Kane, og Arsenal har afvist flere bud på Emile Smith Rowe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea planlægger i øjeblikket at leje FC Barcelona-angriberen Antoine Griezmann. (Daily Express)


Chelsea er blevet advaret om, at sommerens jagt på Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland er en ren ”mission impossible”. (Sky Sports)

Manchester United er tæt på at være nået til enighed om de personlige vilkår i en kommende kontrakt med Real Madrid-forsvareren Raphaël Varane. (Manchester Evening News)

Tottenham prioriterer at hente Southampton-angriberen Danny Ings til klubben, fordi den 28-årige kan spille sammen med Harry Kane, som ”Spurs” ønsker at beholde. (Telegraph)

Arsenal er ivrige efter at købe Wolverhampton-midtbanespilleren Ruben Neves for 306 millioner kroner. (Sun)

Tottenham og Manchester United er interesserede i Juventus’ argentinske forsvarsspiller Cristian Romero, som er halvvejs gennem et toårigt lejeophold i Atalanta. (Calciomercato)


Arsenal har afvist et bud på 218 millioner kroner og et bud på 262 millioner kroner fra Aston Villa, som er stærkt interesseret i den engelske U21-landsholdsspiller Emile Smith Rowe. (Mail)

Aston Villa-profilen Jack Grealish er blevet advaret mod at skifte til Premier League-mestrene Manchester City. (Daily Mirror)

Southampton forhandler i øjeblikket med Newcastle Uniteds engelske midtbanespiller Isaac Hayden. En eventuel handel kan betyde, at Southampton-midtbanespilleren Mario Lemina rejser den modsatte vej. (Mail)

Den engelske kantspiller Andros Townsend leder i øjeblikket efter en ny klub, fordi det er meget usandsynligt, at han får forlænget sin kontrakt i Crystal Palace. (Evening Standard)

Brentford har sluttet sig til West Bromwich i kapløbet om Chelsea-midtbanespilleren Trevoh Chalobah, som franske Lorient også er interesseret i. (Express & Star)

West Hams brasilianske midtbanespiller Felipe Anderson er i øjeblikket i Rom, hvor han efter al sandsynlighed vender tilbage til Lazio, som han forlod for tre år siden til fordel for West Ham. (Evening Standard)

Arsenal ønsker at beholde den engelske U21-landsholdsspiller Joe Willock i den kommende sæson, selvom Newcastle United er interesseret i at hente Willock tilbage til klubben, hvor han havde et succesfuldt lejeophold i den forgangne sæson. (Newcastle Chronicle)

Den saudiarabiske klub Al-Hilal har budt på West Bromwich-midtbaneprofilen Matheus Pereira. (Birmingham Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik