Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Erling Braut Haaland møder store bud og Arsenal er tæt på at lukke storspillere. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image

Manchester United er tæt på at være enig med den 27-årige centerback, Raphael Varane, om personlige vilkår. Real Madrid-franskmanden har været et emne i Manchester i lang tid. (Mail)


Den 26-årige spanske forsvarsspiller, Hector Bellerin, har meddelt Arsenal, at spanieren ønsker at forlade Emirates denne sommer. Bellerin er den nuværende spiller i Arsenal, der har været der i længst tid, men ønsker angiveligt at skifte til Inter. (Metro)

Manchester City udelukker at byde på den 30-årige franske angriber, Antoine Griezmann, og vil derimod gøre alvor at sin interesse i Dortmunds 20-årige angriber, Erling Braut Håland, og Tottenham-kaptajnen, 27-årige Harry Kane. (Sun)

Chelsea har forberedt et enormt bud på Erling Braut Haaland. (Star)

Manchester City og Wolverhampton er begge interesserede i den 23-årige amerikanske forsvarsspiler, Antonee Robinson. (Mirror)

Den tidligere Manchester United-angriber, Wayne Rooney, giver den 28-årige jamaicanske angriber, Ravel Morrison, en karrieremulighed ved at lade angriberen træne med i Derby, da angriberen ikke har kunne finde fodfæste i mange klubskifter. (Sun)


Arsenal kommer tættere på at lukke en aftale med Lyon omkring den 23-årige franske midtbanespiller, Houssem Aouar. Derudover er the Gunners også tæt på at lukke den 21-årige belgiske midtbanespiller, Albert Sambi Lokonga, fra Anderlecht. (Sun)

Den 24-årige Leicester-profil, James Maddison, er også sat i forbindelse med Arsenal-skifte. (Sun)

Den nye Crystal Palace-manager, Patrick Vieira, udser sig den 27-årige engelske målmand, Remi Matthews, der netop er blevet sat fri af sin tidligere klub Sunderland. (Mirror)

Championship-klubben, Bournemouth, er klar på at tilknytte den 22-årige engekse midtbanespiller, Flynn Downes, fra League One-klubben, Ipswich Town. (East Anglian Times)

West Bromwich forsøger at få underskriften fra den 22-årige engelske midtbanespiller, Trevoh Chalobah, i Chelsea, men møder konkurrence fra Brentford og Lorient blandt andre hold. (Express via Star)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE