Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Evertons nye manager Rafael Benitez er ude efter en gammel kending, mens Crystal Palace-manageren Patrick Vieira er ude med snøren efter danske Kasper Dolberg.

Article image
Ritzau-Scanpix

Everton-manageren Rafael Benitez har opmuntret klubbens ledelse til at købe Napolis forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly, som spillede for Evertons nye manager i Italien. (90min)


Manchester City-angriberen Gabriel Jesus står fortsat højest på Juventus’ ønskeliste, selvom det stadigvæk er en mulighed at hente Moise Kean tilbage fra Everton. (Tuttosport)

Arsenals håb om at få fingrene i Ajax-målmanden Andre Onana er blevet mindre. Den 24-årige camerouner er således blevet enig med Olympique Lyon om de personlige vilkår i en eventuelt kommende kontrakt. (Sun)

Arsenal har taget hul på forhandlingerne med Wolverhampton vedrørende et køb af den portugisiske midtbaneprofil Ruben Neves. (Record)

Sunderland var tæt på at få fingrene i den nykårede europamester Giorgio Chiellini i 2008, da Roy Keane stod i spidsen for ”The Black Cats”. Sunderlands tidligere talentspejder Mick Brown har løftet sløret for, at man var blevet enige om en købspris på 70 millioner kroner for den dengang 23-årieg forsvarsspiller. (Mirror)

Crystal Palace-manageren Patrick Vieira er ude med snøren hos hans tidligere arbejdsgivere. I Arsenal har franskmanden et godt øje til stortalentet Eddie Nketiah, mens den danske Nice-angriber Kasper Dolberg også er på blokken hos den 45-årige manager. (Sun)


Villareal har tilbudt Bournemouth 113 millioner kroner for den hollandske kantspiller Arnaut Danjuma, men Championship-klubben har afvist buddet. (Sky Sports)

Premier League-oprykkerne Brentford forbereder i øjeblikket et bud på 87 millioner kroner for Liverpools walisiske kantspiller Harry Wilson. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik