Fodbold nyheder

Officielt:
Wolves henter franskmand permanent

Af Daniel Jensen

Venstrebacken får byttet lejeaftalen ud med en permanent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wolves lejede i sidste sæson den 20-årige venstreback Rayan Aït Nouri hos SCO Angers, og franskmanden har imponeret så meget, at den lejeaftale nu er blevet gjort permanent, da han har skrevet under på en kontrakt til 2026.

Det har Wolves netop bekræftet på deres hjemmeside, hvor klubbens tekniske direktør, Scott Sellars, udtaler, at de har hentet en spiller med stort potentiale:

- Ryan er en glimrende handel for klubben. Han beviste i sidste sæson, at han er en meget talentfuld spiller med et stort potentiale. Han er en spiller der kun bliver bedre, han er en god fyr, han arbejder hårdt og han har fundet sig godt til rette.

Nouri spillede 24 kampe for Wolves i sidste sæson, og klubben skulle have betalt omkring 82 millioner kroner for ham. Før hans tid i det engelske blev det til 23 kampe i Ligue 1 hos SCO Angers. Venstrebacken har også spillet fem kampe for det franske U21-landshold, men han var ikke en del af truppen til U21-EM denne sommer.

Mere om Rayan Aït Nouri

Mere om Wolverhampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea