Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er parate til at betale dyrt for at få fingrene i Erling Braut Haaland, mens den nye Real Madrid-træner Carlo Ancelotti vil genforenes med en gammel kending fra Everton.

Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix
Ina Fassbender/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Chelsea er parate til at betale op imod 1,3 milliard kroner for Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland. ”The Blues” har allerede forhandlet med Haaland-lejren. (90 Min)


Manchester City-manageren Pep Guardiola siger, at klubben ikke har råd til en ny angriber – med de priser, der forlanges for en angriber. Guardiola mener derimod, at det er mere sandsynligt, at Premier League-mestrene ikke køber en ny angriber. (Mail)

Real Madrid-træneren Carlo Ancelotti har gjort det klart over for klubbens ledelse, at han gerne vil hente Everton-angriberen Richarlison til klubben. ”Los Blancos” ser i øjeblikket på, om en aftale med den 24-årige brasilianer er mulig. (ESPN)

Chelsea-midtbanespilleren Jorginhos agent siger, at der er interesse for den italienske landsholdsspiller, som dog er ivrig efter at forlænge sin kontrakt med Chelsea. Jorginhos nuværende kontrakt udløber i 2023. (Metro)

Newcastle United-manageren Steve Bruce forhandler i øjeblikket med Watford om at købe den engelske midtbanespiller Will Hughes for 104 millioner kroner. (Sun)

Arsenal er interesserede i Olympique Lyon-midtbanespilleren Houssem Aouar. ”The Gunners” er dog nødt til at sælge en midtbanespiller, før de eventuelt køber den 23-årige franskmand. (ESPN)


Everton har ikke i sinde at udleje angriberen Moise Kean igen. Den 21-årige italiener var i den forgangne sæson udlejet til Paris Saint-Germain. (Liverpool Echo)

Wolverhampton har indvilliget i at sælge den 22-årige portugiser Ruben Vinagre til Sporting Lissabon for 75 millioner kroner. (Football Insider)

Tottenham kigger i øjeblikket på Sassuolo-forsvareren Mert Muldur, som West Ham efter sigende er interesserede i. (Mail)

Southampton er selvsikre i forhold til at kunne købe angriberen Adam Armstrong i Blackburn Rovers for 87 millioner kroner plus bonusser og eventuelle klausuler. (Football League World)

Tottenham vil igen udleje det 19-årige irske angrebstalent Troy Parrott, som allerede har været udlejet til Millwall og Ipswich Town. (Football London)

Watford er parate til at købe Stoke City-midtbanespilleren Peter Etebo, som tilbragte den forgangne sæson som lejesvend i tyrkiske Galatasaray. (Sun)

Middelsbrough er i fremskredne forhandlinger med Atletico Banfield-midtbanespilleren Martin Payero, som er udtaget til det argentinske landshold, som skal i aktion ved OL i Tokyo til sommer. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik