Konrad Cornelius Rasmussen

Paul Pogba udtaler sig ovenpå rygter om skænderier på det franske hold efter EM-exit

Manchester United-stjernen har taget bladet fra munden for første gang siden franskmændenes skuffende EM. Udtalelserne kommer efter heftige rygter om intern splittelse på det franske landshold.
Det lignede endnu en gang ”cruise-control” for Frankrig, da man var foran med 3-1 mod kampens slutning i opgøret mod Schweiz. Holdet fra alperne kom overraskende tilbage, og slog Frankrig i straffesparkskonkurrencen.

I efterdønningerne af kampen var der forskellige ting i spil, og i særdeleshed tre episoder var udslagsgivende. Kylian Mbappe, der blev den store skurk for franskmændene, forlod banen uden den store støtte fra holdkammeraterne, og så forlød det at der var kontroverser mellem spillernes familier oppe på tribunen. Den sidste var en utilfredshed, der eftersigende fandt sted mellem Adrien Rabiot og Paul Pogba. Rabiot skulle ifølge flere medier være utilfreds med Manchester United-spillerens tilbageløb flere gange i løbet af kampen.

Netop Paul Pogba tog til Instagram for at udtrykke, hvad han følte efter nederlaget til Schweiz.

- I går (mandag) var en rigtig hård kamp. Vi er meget kede af det. Vi håbede selvfølgelig alle, at vi kunne komme videre til næste runde. Tak til alle vores fans, der fulgte os rundt omkring i Europa, skrev Pogba i opslaget.

Frankrig har altså måtte pakke taskerne og rejse hjem til Paris efter en skuffende slutrunde. Derimod skal Schweiz møde Spanien i den første kvartfinale ved slutrunden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER