Anders Bjørn

Inter-boss: PSG henter Hakimi

Direktøren hos Inter Beppe Marotta fortæller nu, at transfersagaen vedrørende PSG og Achraf Hakimi er gået ind i sin afgørende fase, og han forventer at skiftet er en realitet om et par dage.
Achraf Hakimi er stadig en ung spiller, men til trods for det så har marokkaneren allerede på nuværende tidspunkt i sin karriere været forbi flere store adresser. Real Madrid, Dortmund og Inter er på CV’et, og nu ser det ud til, at endnu en storklub bliver tilføjet dertil. Rygterne omkring et skifte til PSG har længe floreret, og nu bekræfter Inter, at et skifte nærmer sig hastigt.

- Piero Ausilio (sportsdirektør i Inter, red) arbejder på det, og vi er den sidste fase. Det er kun formaliteter, som mangler, men jeg tror, at vi får det afsluttet om en dag eller to, siger Inter-chefen Beppe Marotta.

- Selvfølgelig er det et svært øjeblik for os, men som administrator i en klub må man forsøge at garantere en bæredygtig økonomi i en svær tid for fodbolden i hele verden, siger Marotta ifølge Football Italia.

Hakimi ser dermed ud til kun at være i Inter i en enkelt sæson, efter han skiftede fra Real Madrid sidste sommer.




Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER