Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Gareth Bale skal tilbage til La Liga, Chelsea holder på Marcos Alonso og Arsenal kæmper om topangriber med Serie A-klubber. Herunder er et overblik over tirsdagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Tottenham har ikke en mulighed for at forlænge den 31-årige walisiske angriber, Gareth Bale, og hans lejekontrakt med Real Madrid. Waliseren forventes at tilbagevende til Madrid, hvor angriberen har ét år tilbage af sin kontrakt. (Evening Standard)


Chelsea overvejer at byde på FC Barcelonas 31-årige bosniske midtbanespiller, Miralem Pjanic, men møder konkurrence fra Juventus og Paris Saint-Germain. (Sun)

Arsenal er interesseret i den 21-årige portugisiske U21-landsholdsvenstre-back, Nuno Tavares, der spiller i Benfica. (Sky Sports)

Newcastle vil indgå i kampen om den 20-årige franske forsvarsspiller, William Saliba, som kan lejes i Arsenal. Lille er også med i kampen om franskmanden. (Mail)

Chelsea er fast besluttet på at beholde den 30-årige spanske wingback, Marcos Alonso, i truppen denne sommer selvom at FC Barcelona og Inter har vist interessere for spanieren. (Mundo Deportivo)

Arsenal er varm på Torinos 27-årige italienske landsholdsangriber, Andrea Belotti, men også AC Milan, Fiorentina, Napoli og Roma har øjnene på angriberen. (Tuttosport via 90Min)


Norwich nærmer sig at lukke en lejeaftale med Chelseas 20-årige skotske midtbanespiller, Billy Gilmour. (Sky Sports)

Liverpool kan med overvejende sandsynlighed underskrive en kontrakt med Portos 26-årige brasilianske midtbanespiller, Otavio, før onsdagens deadline på hans 294 millioner kroner frikøbsklausul. (Star)

Aston Villa og Norwich forsøger begge at fange underskriften hos den 18-årige engelske målmand, Matthew Cox, der spiller i AFC Wimbledon i League One. (Football Insider)

West Ham kan udpege Alan Irvine, der var assistenttræner i klubben under David Moyes, til klubbens sportsdirektør. (Football Insider)

Barnsley er i dialog med den østrigske TSV Hartbergs-træner, Markus Schopp, omkring det åbne managersæde i klubben eftersom den tidligere manager, Valerien Ismael, overtog posten i West Bromwich. (Sky Sports)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik