Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Paul Pogba kan blive Premier Leagues nye lønkonge, mens N’Golo Kante også kan se frem til en ny og lukrativ kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er parate til at gøre Paul Pogba til den bedst betalte spiller i Premier League. Den 28-årige franskmand kommer i så fald til at tjene 3.461.495 kroner om ugen de næste fem år. (Sun)

Borussia Dortmund har givet Manchester United, som er interesserede i Jadon Sancho, et take it or leave it-priskrav. Hvis "The Red Devils" vil have fingrene i den 21-årige englænder, skal de betale 666 millioner kroner. (Talksport)

Arsenal har taget hul på forhandlingerne med Eintracht Frankfurt, fordi ”The Gunners” er interesserede i at købe den portugisiske angriber Andre Silva, som denne sommer er til salg for 294 millioner kroner. (Express)

Arsenal står forrest i køen til at hente Real Betis-midtbanespilleren Guido Rodriguez. (Marca)

Chelsea er parate til at tilbyde N’Golo Kante en ny og lukrativ kontrakt. (Mail)

Leicester City er interesserede i Celtics skotske midtbanespiller Ryan Christie. (Mail)

Lazio er parate til at sælge den argentinske angriber Joaquin Correa, som Arsenal og Tottenham er interesserede i. ”The Gunners” vil eventuelt bruge midtbanespilleren Lucas Torreira som en del af betalingen. (Gazzetta dello Sport)

Newcastle United overvejer at tilbyde Arsenal en spiller plus et kontantbeløb, hvilket kan sende Joe Willock tilbage til klubben, hvor han havde stor succes som lejesvend i den forgangne sæson. (Newcastle Chronicle)

West Bromwich er interesserede i at få fingrene i Stoke Citys engelske midtbanespiller Sam Clucas. (Football Insider)

West Bromwich er også nået frem til en mundtlig aftale med Barnsley-manageren Valerien Ismael, som dermed kan sætte sig i manager-sædet i West Bromwich, hvis resten af formaliteterne går i orden. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik