Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Kingsley Coman forbliver en del af Bayern-planerne, Liverpool er på shoppingtur i Østrig igen, og Arsenal får afvist et bud i Belgien. Herunder er et overblik over onsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 25-årige franske kantspiller, Kingsley Coman, der er blevet sat i forbindelse med Manchester United, har gjort det meget usandsynligt, at han forlader Bayern München, da franskmanden vil være en del af planerne for den nye Bayern-manager, Julian Nagelsmann. Derudover forlanger Bayern 520 millioner kroner for kantspilleren. (Goal)

Sevillas sportsdirektør, Monchi, har nedtonet spekulationer om at den 25-årige spanske centerback, Sergio Ramos, skulle være på et returskifte til Sevilla. Monchi har udtalt at han tror, at Ramos er i forhandlinger om at blive i Real Madrid. (Sky Italia via Marca)

Juventus ønsker at afholde samtaler med den 30-årige walisiske midtbanespiller, Aaron Ramsey, og hans repræsentanter, da Torino-klubben vil af med den walisiske landsholdsspiller. Dette er uden kontakt til den tidligere klub, Arsenal. (Goal)

Den 22-årige Red Bull Salzburg- og Zambia-landsholdsangriber, Patson Daka, er ”meget klar” på at skifte til Liverpool denne sommer. (Football Insider)

Atletico Madrid forventer at slå Liverpool i kampen om underskriften på den 27-årige argentinske landsholdsspiller, Rodrigo de Paul, der spiller på midtbanen i Udinese. (Fabrizio Romano på Twitter)

FC Barcelona har afholdt snakke med den 24-årige franske angriber, Ousmane Dembélé og hans repræsentanter omkring en kontraktforlængelse. Dog har parterne ikke rykket sig en tøddel efter det første møde. (Marca)

Anderlecht har afvist et bud på omkring 117 millioner kroner fra Arsenal på den 21-årige belgiske midtbanespiller, Albert Sambi Lokonga. Anderlecht forlanger omtrent 156 millioner kroner for den belgiske landsholdsspiller. (Mail)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik