Fodbold nyheder

Denne sommer:
United-ejer lover fans store investeringer

Af Oscar A. Olesen

Joel Glazer skal have den store pengepung frem denne sommer, eftersom han har lovet United-fansene store indkøb.

Article image

Den Manchester United-ejende Glazer-familie har i en årrække været udsat for kæmpemæssig kritik af klubbens tilhængere, idet manglende involvering og forøgelse af klubbens gæld har været stigende i flere år. Glazer-familien har trukket penge ud af klubben og selv beholdt dem uden at investere i klubben, og efter Super League-skandalen begyndte de tunge, mørke skyer for alvor at svæve ind over Old Trafford, hvor tusinder af fans demonstrerede ude foran i en sådan grad, at kampen mod ærkerivalerne fra Liverpool måtte aflyses og flyttes til en anden dag.

Efter flere møder med klubbens fans har Glazer-familien omsider forstået budskabet, og de lover nu, at de vil investere store summer i klubben hen over sommerens transfervindue.

- Vi vil fortsætte med at investere på banen, som vi gjorde sidste år, og vi planlægger betydningsfulde investeringer i år. På den måde vil vi føle, at vi står godt placeret, udtaler Joel Glazer ifølge PLBOLD.DK.

Et ton forskellige spillere er efterhånden blevet rygtet til ”The Red Devils,” men ifølge flere troværdige journalister er Jadon Sancho næste mand til at blive præsenteret som Manchester United-spiller.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik