Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Real Madrid er vendt på en tallerken i forhold til Sergio Ramos – på grund af Raphael Varane – mens der kan komme godt gang i svingdøren i FC Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid er nu parate til at tilbyde Sergio Ramos en ny kontrakt, fordi ”Los Blancos” frygter, at Raphael Varane pønser på at forlade den spanske hovedstadsklub. (AS)

Real Madrid-forsvareren Raphael Varane er på vej til at forlade den spanske storklub. Den 28-årige franskmand foretrækker efter sigende et skifte til Paris Saint-Germain, som er villige til at betale 446 millioner kroner for at hente Varane tilbage til Frankrig. (El Confidencial)

OGC Nice befinder sig i øjeblikket i fremskredne forhandlinger med FC Barcelona. Ligue 1-klubben nærmer sig dermed at kunne købe forsvarsspilleren Jean-Clair Todibo for 63 millioner kroner plus bonusser og klausuler. Der er ingen tilbagekøbsklausul i den aktuelle købsaftale. (Fabrizio Romano)

FC Barcelona-præsidenten Joan Laporta er interesseret i at få fingrene i Juventus-forsvareren Matthijs de Ligt. (Le10 Sport)

Marseille forhandler i øjeblikket med FC Barcelona om Barcas amerikanske landsholdsspiller Konrad de la Fuente. Det tyder på, at der bliver tale om en lejeaftale, inden Ligue 1-klubben næste sommer kan købe den 19-årige amerikaner for omkring 35 millioner kroner. (ESPN)

Den nye Juventus-træner Massimiliano Allegri har allerede fortalt FC Barcelona-midtbanespilleren Miralem Pjanic, at han ønsker at hente ham tilbage Torino. (Diario Sport)

Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo har endnu en gang nægtet at udelukke, at han forlader Juventus, før hans kontrakt udløber næste sommer. (Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik