Fodbold nyheder

DBU:
Eriksens tilstand er fortsat stabil

Af Philip Dar

Der gik chokbølger gennem alle, da Eriksen kollapsede og senere måtte have hjertemassage på banen.

Article image

12. juni 2021. Det bliver en dato mange fodboldfans vil kunne huske de næste mange år. Det der skulle have været en fodboldfest med sol, højt humør og EM i Parken, blev i stedet et sandt mareridt. Den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen kollapsede nemlig i slutningen af første halvleg og måtte modtage hjertemassage på banen.

Episoden sendte hele fodboldverdenen i chok, men heldigvis har efterfølgende meldinger primært været af positiv karakter og her dagen efter, kommer Dansk Boldspil-Union med endnu en opmuntrende melding:

- Seneste nyt: Vi har her til formiddag været i dialog med Christian Eriksen, der har sendt en hilsen til sine holdkammerater. Hans tilstand er fortsat stabil, og han er fortsat indlagt for at få yderligere undersøgelser. Holdet og staben omkring landsholdet har fået krisehjælp og bruger dagen på at hjælpe hinanden efter gårsdagens hændelser. Vi takker for de mange rørende hilsner til Christian Eriksen fra fans, spillere og også fra Kongehuset, internationale forbund, klubber med flere. Vi opfordrer til, at hilsner sendes til DBU, hvor vi vil samle og overbringe til Christian og hans familie.

Landsholdets læge Morten Boesen oplyser desuden på et pressemøde søndag, at de foreløbige tests ser fine for Christian Eriksen og at han er okay efter omstændighederneMere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik