Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Konrad Cornelius Rasmussen

Endnu en profil forlader Lyngby Boldklub

For mange danske klubber er transfervinduet startet stille og roligt, men ikke i det nordsjællandske, hvor svingdøren hos Lyngby Boldklub har været brugt flittigt. Nu forlader endnu en profil de kongeblå.
Først træneren, så topscoreren og nu forsvarskrumptappen og anføreren Kasper Enghardt. Profilerne i Lyngby forsvinder som dug fra solen i øjeblikket. Lyngby Boldklub har nemlig meddelt at de ikke fortsætter samarbejdet med Kasper Enghardt, der spillede 29 kampe for Lyngby i den foregående sæson, hvor man sagde farvel til Superligaen.

Til Lyngbys hjemmeside forklarer administrerende direktør, Andreas Byder, hvorfor aftalen ikke blev forlænget.


- Det er klart, at en spiller med Enghardts niveau altid er interessant, men vores strategi er, at prioritere unge spillere fra vores dygtige akademi, og der er to af dem i Høholt og Panjeskovic på Enghardts plads, foruden Gregor og Tshiembe, fortæller Andreas Byder.

Kasper Enghardt nåede to sæsoner i Lyngby-trøjen, og han kom hurtigt ind i klubbens anførergruppe. Han nåede i alt 64 kampe og scorede et enkelt mål for klubben.

Hovedpersonen selv er også berørt over afskeden til den nordsjællandske nedrykker.

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben – spillere, trænere, ledelsen, kontoret og ikke mindst fansene. Jeg har haft en fantastisk tid i Lyngby, med en masse fede oplevelser og rigtig mange gode mennesker, som jeg har nydt at bruge min hverdag sammen med, og derfor har det heller ikke været nogen nem beslutning, siger Kasper Enghardt til klubbens hjemmeside.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER