Europa: EM
FT
1 - 1
(0 - 0)
Wales
Schweiz
K. Moore (74)
B. Embolo (49)
Christian Bang Jensen

Bale: Det er et andet hold og en anden turnering, men vi er klar

Forud for Wales’ åbningskamp ved EM mødte den walisiske anfører og stjerne Gareth Bale verdenspressen i Baku i Aserbajdsjan.
Lørdag eftermiddag står Wales overfor sin anden EM-slutrunde i træk, efter man i 2018 kom hele vejen til semifinalen, hvor man tabte til de senere vindere Portugal.

Otte spillere har overlevet på landsholdet fra den seneste EM-turnering og en af dem er den helt store stjerne Gareth Bale. Han mødte fredag eftermiddag pressen til en snak om forventningerne omkring det walisiske hold forud for kampen mod Schweiz, der skal spilles i Baku i Aserbajdsjan.

- Optakten har mindet meget om forberedelsen til Euro 2016. Med 2016 i rygsækken skal der selvfølgelig være forventninger, men det er et nyt hold og en ny turnering, fortalte Gareth Bale, der har spillet 91 kampe for Wales.

Blandt de øvrige otte spillere, der repræsenterede Wales i 2016, finder man spillere som Aaron Ramsey, målmand Wayne Hennessey og forsvarsspilleren Ben Davies.

Gareth Bale har i løbet af de seneste par år været kritiseret for ikke at kunne spille for Real Madrid, men godt kunne tage hjem på landsholdsture. Det resulterede blandt andet i det berømte slogan "Wales, Golf, Madrid - In that order", der stod malet over et walisisk flag efter en kvalifikationskamp. Og kantspilleren, der har optrådt for Tottenham i denne sæson, er igen klar til at give alt for sit land.

- Vi ved, at det bliver en vanskelig gruppe at komme videre fra. Det er alle gode hold, som vi skal spille imod, men vi tager en kamp ad gangen. Vi er meget glade for at være med. Jeg har det godt og er klar til at give 100 procent for mit land, ligesom jeg altid gør.

I modsætning til nabolandene England og Skotland er Wales ikke vært for nogle af kampene ved slutrunden. I stedet skal Wales pendle frem og tilbage mellem Baku og Rom. Onsdag hedder det Tyrkiet i Aserbajdsjan og søndag afrundes gruppekampene mod Italien i Rom.


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER