Fodbold nyheder

Aaron Ramsey tjener 3,5 mil. om ugen:
Frustreret over behandling af Juventus

Af Philip Sinkbæk Jensen

Aaron Ramsey har hyret sin egen sundshedsstab, der skal hjælpe waliseren med at genvinde selvtilliden i Juventus.

Article image
Ritzau-Scanpix

Siden at den 30-årge waliser, Aaron Ramsey, skiftede på en fri transfer fra Arsenal til Juventus i sommeren 2019, så er det ikke blevet til den fornødne succes, som waliseren og Torino-klubben havde håbet på.

Efter et mareridt af skader er det blot blevet til 24 startpladser på to år, hvilket ikke var det output, som Juventus havde forventet. Det samme gælder for Ramsey, der ikke har fundet sig til rette i Italien og med Juventus’ måde at pleje sine spillere på, hvilket har fået waliseren til at ansætte en personlig stab, der kender Ramsey fra Arsenal-tiden:

- Det har været en ret udfordrende tid over de seneste to år. Fodbold er en holdsport, og i meget af tiden, så handler det meget om holdet, hvor alle gør de samme ting, når nogle spillere måske har brug for lidt mere pleje end andre, fortæller Ramsey til engelske Mirror, og fortsætter:

- Derfor tager jeg det i mine egne hænder og får de rigtige mennesker omkring mig for at komme op med den bedst mulige plan for at få mig selv tilbage til en tilstand, hvor jeg føler mig tilpas og selvtillidsfuld igen, fortæller den tidligere Arsenal-spiller, der i øjeblikket må klare sig unde sin personlige stab i Baku, hvor det walisiske landshold forbereder sig på sin første EM-gruppekamp mod Schweiz.

Aaron Ramsey har igen videre tvivlsom op til kampen mod Schweiz, og har derfor trænet alene udenfor den walisiske trup op til kampen. Waliseren understreger dog, at der intet er i vejen med den walisiske stab, som han har kendt siden Arsenal-tiden, der netop kender midtbanespillerens krop og sind, og er åbne for at diskutere og justere behandlinger og tilgange modsat Juventus’ stab.

Aaron Ramsey er på kontrakt i Juventus til sommeren 2023, hvor det indtil videre er blevet til 65 kampe med 6 mål og 6 assists til følge.


Mere om Aaron Ramsey

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik