Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Paul Pogba har en tvetydig fremtid, Ilkay Gündogan lytter til FC Barcelona og Everton er fremme i skoene på transfermarkedet. Nedenfor er en oversigt over fredagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har begyndt samtaler med repræsentanter for den 28-årige franske landsholdsmidtbanespiller Paul Pogba, omkring en ny kontrakt. (Sky Sports)


Samme Pogba har inden Frankrigs EM-slutrunde ikke afvist, at han kan skifte til Paris Saint-Germain, da uvisheden omkring franskmandens fremtid fortsætter. (Mirror)

Den 30-årige tyske midtbanespiller, Ilkay Gündogan, venter med at se, om FC Barcelona har en reel interesse i at skrive med tyskeren inden at den tyske viceanfører tager en beslutning omkring sin fremtid i Manchester City. (Sun)

Manchester City har dog ingen planer om at sælge Gündogan denne sommer, og er samtidigt glade for kontraktsituationen på tyskeren, der stadigvæk har to år tilbage af sin aftale med City. (Sky Sports)

Den 58-årige West Ham-manager, David Moyes, er på kanten til at underskrive en ny treårig kontrakt med West Ham, som derfor slutter alle spekulationer om en mulig tilbagekomst til managersædet i Everton. (Telegraph)

Everton har også været i kontakt med den tidligere Lyon-manager, 57-årige Rudi Garcia, omkring det åbne managersæde på Goodison Park. (L’Equipe)


Everton og Tottenham er begge klar på at byde på Los Angeles FCs 23-årige uruguayanske kantspiller, Diego Rossi, som forventes at koste i omegnen af 86,5 millioner kroner. (Telegraph)

Arsenal er blev sat i forbindelse med den 21-årige Anderlecht-midtbanespiller, Albert Sambi Lokonga. Den unge belgier har også tiltrukket interesse fra Monaco, Sevilla og Bayer Leverkusen. (Sudinfo)

Fulhams tidligere engelske U19-forsvarsspiller, 23-årige Tosin Adarabioyo, der er rygtet til Arsenal og Newcastle, kan forlade Craven Cottage allerede denne sommer, hvis englænderens frikøbsklausul på 86,5 millioner kroner bliver indløst. (Mail)

West Bromwich har etableret kontakt med den tidligere Aberdeen-manager, 49-årige Derek McInnes, omkring det ledige managerjob på Hawthorns efter at dialogen med David Wagner mislykkedes. (Football Insider)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik