ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Chelsea enige med Inters forsvarsstjerne

Af Anders Bjørn

PSG har længe lignet favoritter til at sikre sig Inters forsvarsprofil, Achraf Hakimi, men Football Insider melder, at Chelsea har overhalet den franske hovedstadsklub i jagten.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter Milan skulle være klar til at sælge en af de store profiler fra mesterskabssæsonen. Det har efterhånden længe været kendt, at Milano-klubben lider under økonomiske problemer, hvilket kan tvinge dem ud i spillersalg for at få situationen på ret køl. Derfor meldes den marokkanske back Achraf Hakimi på vej væk fra klubben.

Her har PSG længe lignet en mulig destination, da interessen fra Mauricio Pochettino og co. har været markant til stede. Det bliver dog ikke uden kamp fra de nykårede Champions League-mestre fra Chelsea. Football Insider kalder Chelsea for favoritter i kapløbet, da de angiveligt er nået et skridt længere i processen end PSG.

Begge klubber har budt 485 mio. kr., men det bud har Inter afvist og forlanger et beløb nærmere 600 mio. kr. Det ligner dermed, at klubberne er nødsaget til at komme med et forbedret tilbud til Inter, såfremt de ønsker at sikre sig Hakimis kvaliteter. Chelsea har dog pt. fordelen i kapløbet, da de ifølge mediet allerede har forhandlet de personlige vilkår på plads med Hakimi.
Mere om Achraf Hakimi

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik