Nicolai Christensen

Medie: Arteta-talisman forlader Arsenal

Det engelske medie Football.london har netop bekræftet, at Granit Xhaka har accepteret en femårig aftale med AS Roma, som han skifter til denne sommer.
Granit Xhaka har i mange år været en udskældt spiller i Arsenal, men schweizeren har under tre trænere ofte været første mand på holdkortet. Den hårdt tacklende midtbanemand ser dog ud til at blive fortid i Arsenal denne sommer.

Rygterne har de sidste to ugers tid gået på, at Xhaka skulle være lun på tanken om et nyt eventyr denne sommer, og her har AS Roma længe været nævnt som hans næste arbejdsgiver.

Det engelske medie Football.london har netop skrevet, at Xhaka skulle have accepteret en femårig aftale med Roma og, at Arsenal vil modtage for i omegnen af 150 mio. kr. for den 28-årige schweizer.

Granit Xhaka kom til Arsenal for fem år siden, og har siden været en meget udskældt spiller for Arsenal. Xhaka har dog specielt det seneste år leveret på et højt niveau, og derfor er det nok en smule overraskende for de fleste Arsenal-tilhængere, at Xhaka forlader dem denne sommer.

I AS Roma vil Xhaka blive trænet af en anden udskældt person i fodboldverdenen, Jose Mourinho.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER