ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Raheem Sterling rygtes til La Liga, Marcel Sabitzer er billigere for Premier League end antaget og Granit Xhaka er snart fortid i Arsenal. Herunder er et overblik over torsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den belgiske- og tidligere Manchester United-midtbanespiller, 33-årige Marouane Fellaini, er klar på at forlænge sin kontrakt hos kinesiske Shandong Taishan. (La Derniere Heure via Calciomercato)

Porto fører løbet i at tilknytte Liverpools 25-årige serbiske midtbanespiller, Marko Grujic, efter at han i sidste sæson var på et lejeophold hos portugiserne. Dog er der også meldt interesse på serberen fra klubber i både Tyskland og Italien. (Athletic)

Roma er meget tæt på at lukke en aftale med Arsenal om den 28-årige schweisiske landsholdmidtbanespiller, Granit Xhaka. (Corriere dello Sport)

RB Leipzigs 27-årige østrigske midtbanespiller, Marcel Sabitzer, der tidligere er blevet sat i forbindelse med Tottenham, ønsker at forlade Bundesligaen denne sommer. Prisen for østrigeren kan være i omegnen af 130 millioner kroner. (Athletic)

FC Barcelona overvejer at lægge et bud på Manchester Citys 26-årige engelske landsholdsmidtbanespiller, Raheem Sterling, som anses som en ideel erstatning for den 24-årige franske kantspiller, Ousmane Dembélé, hvis ikke at franskmanden forlænger sin kontrakt i klubben. (Sport ES)

Roma-cheftræneren, Jose Mourinho, har udset sig den 27-årige Torino- og italienske landsholdsangriber, Andrea Belotti, som sit top-transfermål. (Goal)

Den 35-råige spanske midterforsvar, Sergio Ramos, håber på at kunne komme til enighed med Real Madrid om en billigere kontrakt. Ramos er åben over for en kort ét-årig kontraktforlængelse efter tidligere at have håbet på en længere aftale. (AS)

Deportivo Alaves er klar på at forlænge lejeopholde for den 19-årige urugurianske kantspiller, Facundo Pellistri, der er på kontrakt i Manchester United. (Noticias de Alava)

Southampton er meget tæt på at lukke en aftale med Brest omkring den 23-årige franske venstreback, Romain Perraud, der tidligere har været rygtet til Leeds. Dog er en unavngivet klub også tæt på at komme indenom Southampton omkring underskriften på franskmanden. (Express)

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik