Fodbold nyheder

FC Midtjylland henter Henriks Dalsgaard hjem

Af Daniel Fisker

Højrebacken Henrik Dalsgaard vender – efter mere end fem år i udlandet – tilbage til Danmark, hvor FC Midtjylland mandag har præsenteret den tidligere landsholdsspiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Midtjylland har mandag præsenteret en markant forstærkning til ”Ulvenes” i forvejen velfungerende defensiv. Der er tale om den 31-årige højreback Henrik Dalsgaard, som vender tilbage til Danmark efter fire år i Brentford.

Den tidligere AaB-spiller tog hul på sit internationale eventyr i januar 2016, da han rykkede teltpælene op i Aalborg og skiftede til belgiske Zulte Waregem, hvor han tilbragte halvandet år, før han skiftede til engelske Brentford.

Nu vender Dalsgaard dog tilbage til Danmark, hvor de danske vicemestre fra FC Midtjylland har indgået en treårig kontrakt med den tidligere landsholdsspiller, som har Superliga-blod på tanden.

-Jeg ser et rigtig interessant match med FC Midtjylland, fordi det er en nytænkende og ambitiøs klub, der har etableret sig blandt de bedste hold i Danmark, og de spiller for at vinde Superligaen hver sæson, udtaler Henrik Dalsgaard til FC Midtjyllands officielle hjemmeside.

Henrik Dalsgaard nåede at spille 162 kampe for Brentford – heraf 35 Championship-kampe i den netop overståede sæson. Den 31-årige højreback, som af Transfermarkt er værdisat til 15 millioner kroner, skifter til FC Midtjylland på en fri transfer.

Mere om Henrik Dalsgaard

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik