Daniel Fisker

Mandagens internationale rygter

Paris Saint-Germain kommer aldrig til at sælge Kylian Mbappé, mens Juventus vil forsøge at give FC Barcelona endnu en lang næse.
Paris Saint-Germain-direktøren Nasser Al-Khelaifi har understreget, at den franske hovedstadsklub aldrig nogensinde kommer til at sælge Kylian Mbappé. (AS)

Det kommer til at koste knap 1,5 milliard kroner, hvis man ønsker at købe Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland denne sommer. (AS)

Juventus vil forsøge at snuppe Olympique Lyon-angriberen Memphis Depay for næsen af FC Barcelona, som også er interesserede i den 27-årige hollænder, der forlader Ligue 1-klubben, når hans kontrakt udløber den 1. juli. (Mundo Deportivo)

Atlético Madrid-træneren Diego Simeone er parat til at underskrive en kontraktforlængelse på yderligere to år, så han har kontraktudløb i 2024. Simeone har i den forbindelse bedt de spanske mestre om at købe Inter-angriberen Lautaro Martinez. (AS)

Lazio kan tænkes at præsentere den tidligere Juventus-træner Maurizio Sarri som klubbens nye træner i denne uge. (Corriere dello Sport)

Det er et spørgsmål om dage, før Gianluigi Donnarumma har besluttet sig for, hvad fremtiden skal bringe. Den 22-årige målmand har snart kontraktudløb i AC Milan. Juventus og Paris Saint-Germain er blandt andre interesserede i den unge målmand. (ESPN)

Joaquín Correa kan tænkes at forlade Lazio denne sommer, men kun hvis den italienske hovedstadsklub modtager et bud på 300 millioner kroner for den 26-årige argentiner. (Gazzetta dello Sport)

Kristoffer Ajer forlader sandsynligvis Celtic i løbet af sommeren. Bayer Leverkusen er interesserede i den 23-årige nordmand. (Kicker)

AC Milan håber på at kunne gøre Sandro Tonalis lejeaftale permanent. Milano-klubben har allerede betalt Brescia 75 millioner kroner for en etårig lejeaftale med Tonali, og nu håber AC Milan på at kunne købe Tonali for yderligere 75 millioner kroner, mens Brescia dog forlanger 112 millioner kroner. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER